Back to All Events

Annual Pumpkin Patch.

  • Gent Glas 24 Huidevetterken Gent, Vlaanderen, 9000 Belgium (map)

HET IS WEER POMPOENENTIJD!

Ben jij er ook bij?

Registreer HIER voor uw GRATIS ticket en breng je ticket mee om deel te nemen aan onze exclusieve prijstrekking voor tickethouders voor een herfstgoodie!!

Dit jaar transformeert Gent Glas de Nieuwland-site in een herfst fantasielandschap met unieke, handgemaakte glazen pompoenen gemaakt door opkomende glaskunstenaars uit ons opleidingsprogramma. Tijdens dit evenement zullen we live demonstraties van glasblazen organiseren, een live 'get it while it's hot'-veiling en pompoengerelateerd eten en drinken.

Tijdens de 'get it while it's hot'-veiling zullen we in realtime de stukken veilen die van heet glas zijn gemaakt, wat een geweldige kans biedt om elk van de artiesten individueel te ondersteunen. Het grootste deel van het evenement zal buiten plaatsvinden, waarbij eten en drinken wordt geserveerd in ons handgemaakte glaswerk. De prijzen van de pompoenen beginnen bij €40.

Registreer HIER voor uw GRATIS ticket


10u – deuren open en pompoenen zijn de hele dag verkrijgbaar

10u – Pompoenen zijn beschikbaar!, de hele dag live demonstraties van glasblazen en de 'Get It While It's Hot'-veiling loopt de hele dag door

11u – Pompoen snijden voor jongeren begint (eindigt 15.30 uur)

12u – Pompoentraktaties zijn beschikbaar voor het publiek

16u – Speciale glasblaasprestaties door de leerlingen met behulp van de uitgesneden pompoenen

17u45 – het winnende lot is getrokken

18u – evenement sluit

Earlier Event: October 15
FRIDAY NIGHT LIVE
Later Event: October 21
Drinking Glass.